(brak możliwości uzyskania urlopu).
   (brak możliwości uzyskania urlopu).Życzę wam udanej imprezy

Szkoda !!! Dziekujemy !!!! Trzymac tez kciuki
 Szkoda !!! Dziekujemy !!!! Trzymac tez kciuki   Czykam co powie Plutony
 Czykam co powie Plutony  

)
 )

No to ale smutna wiadomosc
 No to ale smutna wiadomosc   bardzo szkoda
 bardzo szkoda   

. Bawcie się dobrze i pozdrówcie Driel i weteranów od nas
. Bawcie się dobrze i pozdrówcie Driel i weteranów od nas 

Bardzo Bardzo szkoda !!! Dziekuje i sprobujemy
 Bardzo Bardzo szkoda !!! Dziekuje i sprobujemy   

Chcielismy isc do muzeum ale bylo 10 do zamkniecia wiec nie bylo sensu. Z braku zajec poszlismy na przyslowiowe piwo. Wieczor byl sympatyczny ale niewiele spektakularnych rzeczy sie dzialo.
 Chcielismy isc do muzeum ale bylo 10 do zamkniecia wiec nie bylo sensu. Z braku zajec poszlismy na przyslowiowe piwo. Wieczor byl sympatyczny ale niewiele spektakularnych rzeczy sie dzialo.  ). Najlepsze nylo przed nami. Spotkanie z weteranami bylo znow niezapomniane. Dlugo by opowiadac i i tak by sienie dalo. Niesamowici ludzie i niesamowite historie. W tym roku udalo mi sie porozmawiac z pilotem dakoty ktory zrzucal naszych jak rowniez angliko i 101 Dyw. Pow.-des. Niestamowite opowiesci. Dzentelman skonczyl kariere wojskow w 1972! Wieczor spedzielismy w towarzystwie chlopcow z rekonesansu (naszych nowych przyjaciol) ktorzy powiedzieli, ze za rok beda w polskich mundurach!
). Najlepsze nylo przed nami. Spotkanie z weteranami bylo znow niezapomniane. Dlugo by opowiadac i i tak by sienie dalo. Niesamowici ludzie i niesamowite historie. W tym roku udalo mi sie porozmawiac z pilotem dakoty ktory zrzucal naszych jak rowniez angliko i 101 Dyw. Pow.-des. Niestamowite opowiesci. Dzentelman skonczyl kariere wojskow w 1972! Wieczor spedzielismy w towarzystwie chlopcow z rekonesansu (naszych nowych przyjaciol) ktorzy powiedzieli, ze za rok beda w polskich mundurach!  Nie mowiac juz o zimnie za ktore nam wszystkim nalezy sie conajmniej slowo uznania
 Nie mowiac juz o zimnie za ktore nam wszystkim nalezy sie conajmniej slowo uznania 

namiot piwny i ja po wygrzebaniu sie ze spiwora. Nie ubralem sie tak bo bylo na zewnatrz zimno tylko ja tak spalem :/
 namiot piwny i ja po wygrzebaniu sie ze spiwora. Nie ubralem sie tak bo bylo na zewnatrz zimno tylko ja tak spalem :/

. Wygląda, że bawiliście się dobrze no i znowu spotkaliście się z weteranami. A propos nie było w tym roku umywalek z bieżącą wodą ??
. Wygląda, że bawiliście się dobrze no i znowu spotkaliście się z weteranami. A propos nie było w tym roku umywalek z bieżącą wodą ?? 

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest