sgt. Parker wrote:Faktycznie Sebol bliziutko, to może jakieś ziomkostwo założymy?
Pewnie - czemu nie
sgt. Parker wrote:Faktycznie Sebol bliziutko, to może jakieś ziomkostwo założymy?
swojak wrote:Witam, nazywam się Paweł Skiba (swojak), jestem członkiem SRH 51PP Strzelcy Kresowi, w rekonstrukcji od 2006r, brałem udział w ponad 100 rekonstrukcjach na terenie Polski, jako strzelec 51 pp na rok 1939, strzelec 51pp na rok 1920(Armia Hallera), schutze WH na 1939,AK (wszystkie okresy). W Londynie od 3 lat. Chciałbym wstąpić do Waszej grupy i jako żołnierz 1SBS realizować pasję na obcej ziemi. Nie mam jeszcze żadnego elementu nowej sylwetki, ale po konsultacjach wstępnych z Przemkiem, będziemy wspólnie zamawiać fanty. jako ciekawostkę rekonstrukcyjną dodam, iż członkowie mojej SRH jako pierwsi w rekonstrukcji wprowadzili do języka potocznego słowo "Koszerny", a byli to "Tommy", oraz "Revolt" i poszło w świat:D Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję szybko się wyposażyć i zobaczyć z Wami na najbliższej rekonstrukcji, a może jeszcze wcześniej. PS. Nie należę i nie należałem do żadnej innej organizacji, oraz partii politycznej, niż ta, którą podałem wyżej.
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests