Napiszę tylko, że każdy ma inną wrażliwość, każdego co innego denerwuje, każdy z nas ma inny poziom akceptacji zachowania drugiej osoby i tego co uważa za stosowne lub nie w danej, konkretnej sytuacji. Przypomnę co było bezpośrednim powodem naszej wymiany poglądów
Andrzej wrote:Byłem bardzo zaskoczony obecnością sporej grupy kibiców piłkarskich różnych polskich drużyn piłkarskich. Oczywiście nie odbieram prawa nikomu do uczestniczenia w uroczystości ale jestem zdecydowanie przeciwko przenoszeniu zachowań stadionowych na cmentarz . Wywieszanie flag z nazwami drużyn na ogrodzeniu cmentarza, odpalanie rac (których po wszystkim nikt nawet nie posprzątał ) czy śpiewy są, wg mnie zupełnie nie na miejscu.
Obecnych na uroczystości proszę o wytknięcie mi kłamstwa w tym co napisałem !!!
Czyli Tobie też nie wszystko się podobało w ich zachowaniu. Podkreślam zachowaniu a nie w tym, że tam byli !!!Piotr Smolański wrote:Ja bym się tak jak oni nie zachował...
Jedyne co mnie raziło to wykrzykiwanie nazw klubów, już po ceremonii.
Tak, pod ławkępeterh35 wrote:zapalili flary az 2szt. gdzie po wypaleniu zostaly zadeptane i uprzatniete
OK. Bardzo daleko odbiegliśmy od głównego tematu. Proponuję jutro o tej samej porze zamknąć wątek a jeśli chcemy dyskutować dalej to zapraszam do działu "Hyde Park"